Toimittajasi CNC-työstöön

Korkealaatuinen, luotettava toimitus, järjestelmätoimitus ja valmiiden tuotteiden valmistus.

Mitä Teemme

Korkea laatu, toimitusvarmuus ja valmistuotteiden toimittaminen.

Nimetech Oy on toiminut vuodesta 1993 metalliteollisuuden alihankkijana. Yrityksessä työstetään alumiinia, valurautaa (GRS 200, GRP 400), terästä ja ruostumatonta terästä nykyaikaisilla CNC-ohjatuilla työstökoneilla. Olemme erikoistunut sorvaukseen, jyrsintään, kokoonpanotöihin ja testaukseen.

Nimetech Oy on myös systeemitoimittaja: eräille asiakkaille tehdään valmis tuote alusta loppuun. Joillekin asiakkaille tehdään osakokoonpanoja. Valmistus tapahtuu asiakkaiden piirustusten mukaan. Nimetech Oy on erikoistunut pienten ja keskisuurten sarjojen valmistamiseen. Kilpailukyky perustuu nykyaikaisiin CNC-ohjattuihin työstökoneisiin ja osaavaan henkilöstöön. Kilpailukykytekijöitä ovat laatu, joustavuus ja nopeus.

Nimetech Oy:n asiakkaita ovat alihankintapalveluksia ostavat konepajat sekä kone- ja laitevalmistajat. Alihankkijana/systeemitoimittajana yrityksellä on vakiintunut asema.

Vuotta kokemusta

Vuotta kokemusta

Modernit koneet ja taitava henkilöstö

Yrityksen kilpailukyky perustuu moderneihin CNC-ohjattuihin työkoneisiin ja taitavaan henkilöstöön. Kilpailukyvyn tekijöitä ovat laatu, joustavuus ja ripeys.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme tai voit soittaa meille milloin tahansa.
+358 6 365 1910

Katso Meidän
Video

Filosofiamme

Laatu

Otamme vastuun laadusta koko valmistusprosessin ajan. Laatu toimitusvarmuuden ja järjestelmätoimituksen osalta, jossa jokainen vaihe johtaa valmiiseen tuotteeseen.

Joustavuus

Vahvuutemme on kyky mukauttaa prosessi asiakkaan tarpeiden mukaan. Joillekin asiakkaille tuote valmistetaan alusta loppuun, toisille olemme mukana jossain prosessin vaiheessa, asiakkaan omien piirustusten mukaan.

Ripeys

Korkea automaatiotasomme yhdistettynä osaavaan henkilöstöön takaa toimituksen sovitussa ajassa. Korkea työmoraali on meille ominaista!

Oy Liljendalin Tehdas, Vantaa

Oy Telpak Ab, Espoo

Signode Ab, Täby

Repak Ab, Lindome

OÜ Pakkemeister Hillman, Harjumaa

ALPINE – SABEL GmbH, Oberelbert

Netherlands

Denmark

Oy Nimetech Ab, Malax

Tällä hetkellä

Investoinnit

Investoimme jatkuvasti nykyaikaisiin koneisiin ja kehitämme järjestelmiämme ja prosessejamme. 

%

Vienti

Meillä on päteviä jälleenmyyjiä kuudessa Euroopan maassa, ja 30 % tuotteistamme menee vientiin.

fiFI